top of page

Zárcsere - Zárjavítás

Zárcserére vagy Zárjavításra lenen szüksége?

Esetleg halaszthatatlan lenne zára biztonsági fokának javítása?

Zárcsere azonnal, zárjavítás rendkívül rövid kiszállási idővel a Mesterzártól!

Az Ön biztonsága a mi referenciánk! Ha zárcsere vagy zárjavítás a feladat, akkor a Mesterzár az ön szolgáltatója!

Magasan képzett, tudásukat folyamatosan naprakészen tartó szakemberekkel dolgozunk!

Így legyen a feladat zárcsere, vagy zárjavítás, Ön garantáltan minőségi és szakszerűen elvégzett munkát fog kapni!

Budapesten és környékén, több mint 7 éve látunk el zárjavítás, zárcsere, hevederzár, biztonsági rács és különböző lakatosmunkákkal kapcsolatos feladatokat.

Azonnali Zárcsere - Akár 1 órán belül!

Ügyfeleink többségének akár 1 órán belül is segítségére siettünk, ha zárcsere vagy zárjavítás problémája volt, akár lakóhelyén, akár irodájában.

Mit tud a Mesterzár?

Ha feltörték, vagy megrongálták, esetleg lesavazták zárát, akkor hívja a kollégánkat, aki azonnal javítja zárát. Az általunk használt zárak éleshelyzetekben is számtalanszor bizonyították már hatékonyságukat, illetve teszt körülmények között is megállták helyüket.

Kizárólag magas minőségű eszközökkel és zárakkal dolgozunk. Cégünk kizárólag bevizsgált és valós körülmények között tesztelt zár, hevederzár használatával biztosítja ügyfelei részére az elégedettséget. Így biztos lehet benne, hogy a lehető legprofesszionálisabb munkát kapja szakembereinktől!

Döntsön biztonságos, korszerű zárak mellett, kérje ki szakértőink segítségét és akár 1 órán belül már új kulcsával nyithatja otthona ajtaját.

Ha bármiben tudunk segíteni, minden ami zárjavítás, zárcsere, zár beépítés vagy lakatosmunka hatáskörébe tartozik, ezek elvégzésével kapcsolatos, várjuk hívását a nap 24 órájában.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és igény szerint nyújtanak megfelelő tájékoztatást biztonságtechnika, zárcsere, zárjavítás témájában.

You Might Also Like:
bottom of page